Tao training

Tao training

Via TAOTRAINING is er een unieke mogelijkheid om online te trainen 
 
Met ‘zachte ogen’ in jezelf aanwezig zijn
 
 
Het innerlijk landschap aanschouwen vanuit de Zon, die je onvoorwaardelijk laat schijnen,  waardoor je bloem zich kan openen en het water stroomt..
Het innerlijke landschap 
Het innerlijk landschap is niet het fysieke landschap, oftewel het gemanifesteerde, onder meer je lichaam wat je aan kunt raken en de natuur om ons heen. 
Nee, tot het innerlijk landschap behoort het (nog) nietgemanifesteerde. Daar waar ook je dromen zijn. We hebben het er uitgebreid over bij Taotraining. En het is supertoegankelijk en diepgaand. Mooier dan mijn woorden kunnen zeggen. Het is de start bij Taotraining. Ikzelf ben hiermee begonnen na meer dan 20 jaar beoefening in oosterse, ook taoïstische scholen en nadat ik Vallei-coach was geworden. De wijsheid die ik in mijn hele leven opdeed draag ik nu mee als overdrachtspartner van taotraining. De training biedt zowel (ver)gevorderden een verdere ontwikkeling, een verdieping en vernieuwing alsook totale beginners die nieuwsgierig zijn om zichzelf te ontwikkelen en dit op een degelijke, veilige en verantwoorde manier wensen te doen. 
Het innerlijk Vuur
In module 1 (die overigens meteen al super uitgebreide kennis, wijsheid en beoefening geeft) leer je, via het maken van ontspannen ‘zachte’  ogen, je innerlijk landschap binnengaan. Je maakt bewuster kennis met je eigen ‘innerlijk landschap’. En je leert ook over manifesteren. Zo, dat je aanwezig bent in jezelf en een liefdevolle aandacht beoefent. Je gaat je innerlijk vuur aanwakkeren en beheren. Dit allemaal op een zeer verantwoorde wijze. Want je wilt de weg ontdekken binnen je innerlijk landschap? En wellicht nog meer je potentie te leven.. zonder schade te doen. En je wilt waarschijnlijk het goede doen, gezonde keuzes maken.. Taotraining biedt niet alleen een kader waarin je je vermogens tot ontwikkelen kunt trainen. Het geeft je ook echt ‘wijsheid’.
Wijsheid
 
Ikzelf wilde al vanaf mijn 8e jaar een ‘oude wijze vrouw’ worden, waardoor onder meer de oude taoïstische beoefening op mijn pad kwam. Taotraining leert je alles over wijsheid. Binnen de tweede les worden zelfs  7 vormen van wijsheid besproken.
 
Wat je ook daarna gaat doen, Taotraining geeft een gezonde basis 
 
(Die ene module bestaat overigens uit 12 uitgebreide lessen die ook weer bestaan uit 3 tot 15 onderwerpen en is de investering dubbel en dwars waard…) 
 
Wil je, naast de online training, elkaar motiveren en ervaringen delen binnen een online of zelfs live groepje? Kijk op de agenda of neem contact op. 
Je krijgt de korting voor de eerste module van Taotraining. Dus via mij € 50,- korting of € 100,- als je meteen de jaartraining wilt gaan doen. Neem contact op voor de kortingscode. Òf vraag naar de volgende mogelijkheid om hydbride te trainen, dus online een module èn samen live of via Zoom samenkomen.
 
 
Innerlijke glimlach & helende klanken
Vitaliteit, centering & innerlijk vuur
Innerlijke Structuur, boommeditatie
de Hemelse Kringloop in het lichaam
Het innerlijk landschap aanschouwen vanuit de Zon, die via het hart altijd onvoorwaardelijk schijnt
zo laten we het landschap klinken waardoor natuurlijke harmonie zich laat ervaren en vitale levenskracht vrijuit stroomt 
VITALITEIT stroomt dan vanuit een Innerlijke Structuur Verbonden met Wijsheid en Inzicht waardoor de ‘innerlijke bloem’ zich opent en zich vrij en veilig kan tonen 
 

Zichtbaar Zijn – Marion Groenendal

Marion Groenendal is een fervent beoefenaar van de Glimlachmeditatie, de Klanken, de Kringloop. Het is haar specialiteit om mensen te begeleiden naar de oorspronkelijke, natuurlijke harmonie in zichzelf, het ongeschonden deel. En om op zachte wijze zichzelf te verbinden met hun eigen lichaam en de gevoelens te harmoniseren. 

De Kleine Hemelse Kringloop is de reden waarom zij zo’n 27 jaar geleden startte met Healing Tao. Zij heeft veel les gehad van Inge Maassen en ook van Mantak Chia heeft ze onderricht mogen ontvangen. De Kleine Hemelse Kringloop werd toen door haar vooral toegepast tijdens Reiki Tera Mai initiaties. Hierna is ze Valleicoach geworden wat een enorme verdieping heeft betekend. Klik hier als je meer wilt weten over Vallei-orgasme. Marion is overdrachtpartner van Taotraining en beoefent ze dit met meerdere groepen aan de hand van de online modules, dus hybride trainen.  

Haar eigen ervaring is dat als ze de beoefening een tijdje doet, alles meer ‘vanzelf’ gaat. Het leven stroomt gewoon in de juiste liefdevolle richting waartoe het bedoeld is. De richting die past altijd, door de verbinding met de eigen natuur. 

Gewoon jezelf zijn is door deze beoefening eenvoudig. Jarenlang heeft zij de beoefening voor zichzelf toegepast en sinds 2017 is ze ook in overdracht gegaan door het werken met groepen en op individuele basis. Tegelijkertijd blijft ze zelf ook trainen en beoefenen met collega trainers.