Wondertjes!

Een heel gelukkig nieuwjaar voor jou en je dierbaren!

Er waren het afgelopen een jaar een paar Quantum Touch trainingen en zoals ik telkens merk is dat er erna wondertjes ontstaan. Hoe was dat bij jou? We zijn nu 5 dagen na de laatste training en iets meer dan een maand na de vorige.

Wondertjes

Ik start maar eens met mijn wondertjes. Ik had echt veel pijn in mijn voeten en benen, cijfer 7,5 geloof ik. Nu, 5 dagen later, is dit gereduceerd tot een 1, en ik verwacht dat het nog verder terugloopt.
Kom ik meteen bij mijn volgende wonder. Ik wilde niet van de koffie af maar heb dat genoemd als een van mijn grootste obstakels binnen mijn ontwikkeling. Morgen stop ik door de reboot die we gaan doen!

Eten

Wij zijn aan het sappen (jaja). We zullen dus alleen rauw en vers eten, mèt wat noten. Een soepje maken we wel warm en als je zin hebt, neem zelf wat mee, wellicht om te delen. Wij gaan voor gezond dit jaar en doen even een restart voor onszelf daarin, want we zijn echte bourgondiërs geweest de afgelopen jaren. We zijn wars van dogma’s dus we zullen niet overdrijven ????.

Abonneer op onze nieuwsbrief