Leven op de flow…vaar-wel

Vaar-wel sprookjeshuis aan de Kleiweg. Over een maand is het weer zover. Nog niet weten waar we dan zijn maar wel dat we elders zijn. Ken je dat? Weet je wat dat vraagt?

Ons lot

Het is een apart lot, wat een beoefening geeft in vertrouwen. Ooit uit noodzaak geboren heeft het ons al 4 hele mooie plekken gegeven, als beheerder, anti-kraak. Omdat we ons hart volgden. Met vallen en opstaan leren we lopen. Aanwezig zijn en open voor de komende stap. Met een positieve intentie, zonder het helemaal in te vullen. Afgestemd op ons lot.

Ja, zeker ook een ‘staats-lot’, het is de voorpret waard al kun je overal in verdwijnen ; ). Illusie of werkelijkheid? Sprookjes komen uit, wonderen gebeuren elke dag. We verwonderen ons over wat ons nu te wachten staat. Elk huis was een wonder de afgelopen 11 jaar. Als je bij ons bent geweest dan zul je dat zeker kunnen bevestigen.

Ojee, dat betekent dus, geen comfortzone voor ons! Soms wilde ik dat ik geen missie zou hebben, dat ik tevreden zou zijn met een zak chips op de bank… Dat lukt me 1 zak chips lang en dan verlang ik meer. Dan gaat mijn buik pijn doen enzo. Ik wil absoluut mijn lot lopen.

De prachtige villa aan de Kleiweg, is verkocht! Aan een heel lieve vrouw die we het zeker gunnen. En we gunnen het huis een nieuwe fundering. Het is het waard. We willen niet vasthouden ten koste van het lieve huis. We danken het huis. Maar ja, wij eruit dus.

We zijn ontzettend dankbaar voor alle mooie ontmoetingen die we hier mochten hebben. Onze missie om een trainingscentrum te hebben, alles waar Lifeflows voor staat, mochten we hier leven. We hebben Tao trainingen, Scholingsdagen van de Jaspisschool, Sterrenzang, Quantum-touch trainingen gedaan. We faciliteerden anderen met zeer geregeld familie-opstellingen, elke maand een helende drumcirkel, een trainingsgroep voor hypnotherapeuten, een verhalenvertelster. Mantra-zang is er ook geweest en niet in de laatste plaats de oefengroep voor Healing-Tao leraren, eerst in opleiding, daarna als teacher. Daarbij mochten wij de bedding geven. Biologische soepen door Nicolaas, Paleo-proof chocolade door mij, vele heerlijke maaltijden. De kerstbijeenkomst, waar mensen ook bleven overnachten en dan het gezamenlijke kerstontbijt. Mijn praktijk van HealingWorkz als therapeut, een heerlijke praktijkruimte, mensen die hier helende processen aan zijn gegaan, om meer te worden waar ze voor zijn gekomen, mensen met het verlangen om zichzelf te ontwikkelen, mensen met een goeie intentie, moedige mensen! Dankjewel allemaal. En wijzelf, die ook onze beoefening mochten doen hier, en dat gaat gewoon door, hoe dan ook, maar waar?

Zondag 3 februari zijn er nog familie-opstellingen, Nicolaas zal nog een scholingsdag doen, er is nog een drumcirkel op 8 februari en de 27e leveren we schoon op.

Mee denken, voelen en willen?

Wij hebben een woning met een prachtig duurzaam trainingscentrum op het oog, waar we zo in zouden kunnen trekken en onze missie verder vormgeven. Het is op ons lijf geschreven. Mooier lijkt niet te kunnen. Ik ging kennismaken om de trainingsruimte te bewonderen en onderweg op de fiets kreeg ik de opzegging binnen… apart.
Ik weet dat het zal werken, dat we er klaar voor zijn, en dat we de juiste personen zijn. Er zijn mooie invullingen voor samenwerkingen die er ook klaar voor zijn. Het is lucratief, ik heb de juiste contacten, de juiste inzet. En niet in de laatste plaats een intens verlangen om voort te gaan. Voor een mooie wereld. Voor een duurzame wereld. Voor zorg voor mens en natuur.

Alleen: we dienen met spoed € 625.000,- te bekomen…Een investeerder? Geloof jij ook dat wij dit kunnen? Gun je het ons? Zou jij hierin mee kunnen geloven? Mee denken, voelen en willen? Mee-resoneren? Mee klinken? Mee drummen?

We zijn zo dankbaar als je dit bericht wilt delen, als je mee wilt klinken voor ons, maar ook vooral voor de wereld en alle mooie wezens, voor vertrouwen, voor duurzaamheid, voor geluk voor ieder levend wezen, voor jezelf, je eigen diepe dromen.

Het delen van dit bericht geeft je een kans op een gratis Quantum Touch, Healing Tao training of een uitgebreide 1-op 1 sessie.

Abonneer op onze nieuwsbrief