When Healing Workz, LifeFlows . .

LifeFlows’.

De naam die zomaar kwam, tijdens het wandelen in het bos, na jaren over de juiste naam te hebben gedacht, was ik er niet meer mee bezig. Ik wandelde met mijn liefste en ploep, daar wassie. Zo langzaam als ik kan zijn, zo flitsend ging het nu. 

Na Healingworkz een stap die vanzelf kwam. Als een logisch gevolg!

Natuurlijk verloop van de healing naar de flow. Altijd al  neig ik leuke dingen te organiseren. En leg ik graag verbindingen. En onderzoek mezelf en anderen. En doe ik dat met klank, kleur, beweging, aandacht, superveel lol en natuurlijk een lekker biologisch soepje tussendoor.

Lifeflows is officieel geworden op 11 november 2015, op St Maarten, de dag dat ik (11 jaar geleden geloof ik, zou zo maar kunnen), Boeddhist werd en van mijn leraar Tulku Lobsang mijn spirituele naam kreeg. Lobsang Puntchok. Lobsang betekent ‘van het Hart’ en is tevens de naam van de leraar. En Puntchok betekent ‘die alles in zich heeft’. Zo ben ik dus zeker niet alleen maar Boeddhist. Ik ben dol op verbinden en binnen Lifeflows  zal dat zichtbaar worden. Vrijdag de 13e begonnen we met een helende Drumcirkel. Nou dat is was wel nodig! Gaan we dus gewoon mee verder

En afgelopen maandag mocht ik orgaanopstellingen organiseren. Met 2 supertrainers. Binnen no time was het volgeboekt en ik zie al uit naar de volgende bijeenkomst. 

Wil je nog meer met je organen? Tijdens de longdag wordt de glimlach gecombineerd met de kosmische klanken en ritmes van de lier. Weer verbinden hè, Taoïstische kennis en training samen met westers esoterische kennis. Laat je meevoeren met de innerlijke glimlach naar je organen en tegelijkertijd strelen door klank en ritme. Daarna boetseren van je eigen innerlijke processen.

Het weekend van 28 en 29 november kan er nog aangesloten worden voor een training Quantum Touch®. Supergave basiskennis waarbij je de natuurlijke vermogens toepast. Gebeuren altijd wondertjes dan..

Nou zo gaat het maar door en door. Het training van het leven in het moment geeft steeds weer nieuwe en verrassende cadeautjes..

Heb ik nog veel meer over te vertellen.. Voor nu kan ik niet niet wachten dit nieuws te delen. Nooit gedacht dat ik ooit zou bloggen hoor, ook net nog niet toen ik het berichtje van Joris kreeg dat hij de site in de lucht had, nou ja site, het begin ervan dus hahaha.

Wist je trouwens dat het wetenschappelijk bewezen is dat lachen je immuunsysteem versterkt?!

Glimlach voor jou nu! Want ook dat werkt al.

Abonneer op onze nieuwsbrief