Helende Tao trainingen

Oordeelloosheid & Verbinding
Vitaliteit & zelfbescherming
Innerlijke Structuur

Deel I: Oordeelloosheid & Verbinding

De Innerlijke Glimlach Meditatie en 6 helende klanken helpen je zacht en oordeelloos naar binnen te kijken.
Helende klanken maken voor de organen. De resultaten van vastgehouden emoties ontgiften.
Chi training oftewel Levenskracht- training, Chi Kung voor contact met je organen, spieren en pezen en een goede doorstroming.

Deel II: Vitaliteit & Zelfbescherming
Om jezelf te beschermen tegen emotionele en andere invloeden van anderen ga je leren Chi-druk te vergroten, dat betekent levenskracht activeren in je lichaam. Drie innerlijke vuren activeren en een gouden bescherm-ei creëren. Een Gouden beschermcirkel creëren, je eigen ‘gouden ei’, gevuld met ondersteunende en voedende krachten. Zodat je mooi kunt zijn en ook beschermd bent.

Deel III: Innerlijke structuur
De Kleine Hemelse Kringloop in jezelf gewaarworden en activeren.
De kringloop openen en onderhouden. De boommeditatie trainen, zodat je sterk en soepel wordt, doorstroomt, stevig en ook zacht meebeweegt op de natuurlijke kracht en hier ook staande bij blijft.

Na jarenlang Healing Tao instructor te zijn en hier veel ervaring te hebben opgedaan, ben ik verder gaan trainen en ben inmiddels Vallei-coach. Hierdoor ben ik de onschatbare kennis tegengekomen die Taotraining te bieden heeft. Ik ben doorgegaan met trainen en doe dat nog steeds. Wil je ook meteen aan de slag? Met Vallei-training òf Taotraining? Als je mij een mail stuurt krijg je m’n kortingscode voor 1 van de trainingen voor € 50,- korting per training. En, als je dat wilt, ook nog een uur gratis online coaching!

Meer weten over Taotraining?

Abonneer op onze nieuwsbrief