Leren om doeltreffend te zijn in (zelf)heling in elk opzicht. Hoe HET WERKT, WAAROM HET WERKT.
Verwonder je over eenvoud en de positieve manier waarop werken met energie geleerd kan worden.

Natuurlijke bronnen aanspreken en toepassen op jezelf en ook met anderen. Je werkt met adem, met kleur, klank. Natuurlijk met aandacht en een positieve intentie.

Hoe werkt Quantum Touch®?

Het meest belangrijke is het leren focussen (de aandacht richten) op het versterken van de levenskracht (Chi, ki of prana). Dit gecombineerd met intentieademhaling en lichaamsbewustzijn. En versterkende technieken.

Vanuit de acceptatie van wat er is stemt de beoefenaar zich af op een situatie, een pijnplek of daar waar een emotie wordt ervaren. Met de aandacht op de levenskrachtenergie zal via resonantie het natuurlijk evenwicht kunnen herstellen. De beoefenaar werkt met aandacht, adem, afstemmen en resoneren met een positieve intentie. Het natuurlijke vermogen om te helen wordt aangesproken in degene die behandeld wordt.

Praktisch, doeltreffend en superleuk om te doen.

Blijer, zelfverantwoordelijker en gezonder in je leven en je werk staan. Een prettige leef- en werksfeer creëren. Jezelf en de ander bijstaan bij ziekteprocessen. Echt, we kunnen allemaal een positieve invloed uitoefenen, in welke situatie dan ook.

Biij het voorkomen ZIEKTEVERZUIM, en PREVENTIEF zorg leren dragen. Basiskennis voor iedereen, ook heel welkom voor de ervaren therapeut, verzorger, arts of patiënt.

Boek nu je plaats voor dit event!

  • nuchter
  • helder
  • aandacht en zorg
  • bewustzijn
  • adem
  • intentie
  • klank en kleur
  • voor iedereen te leren

Met een overzichtelijke presentatie en trainer die zeer ervaren is.

De training is zeer praktisch en ook de meest kritische mind zal de eenvoud en natuurlijke kracht herkennen en kunnen toepassen.

De training duurt altijd 13 uur totaal en is verdeeld over 2 dagen of 4 dagdelen van 3.25 uur.

Het is de officieel geregistreerde Quantum-Touch training en deze kan een aansluiting zijn of een begin of vervolg zijn van een beroepsopleiding tot Quantum-Coach® of aanvullend voor de eigen praktijk.