Vrouwenkring Vermelden Rosita Van Eijsden

KRACHTBRON I – voor Vrouwen

Je kunt elk moment starten met de Vallei-online training of bent er al mee bezig wellicht.

De Krachtbron trainingen zijn voor vrouwen die, samen met een kleine groep andere vrouwen de innerlijke glimlach willen trainen, om een zacht en liefdevol contact met het innerlijk landschap te krijgen of te onderhouden.

Ook is er altijd een deelronde, hoe zit je erbij? Wat gaat er goed, wat minder? Dan trainen we om in I-kracht te komen en te blijven. Dat betekent dat we hoofd hart èn buik in contact krijgen en in evenwicht trainen. We trainen seksuele veiligheid en vreugde thuis en de aanvullende oefeningen met elkaar.

Èn vertragen, dat gaan we zeker trainen,  en voelbewustzijn creëren, en chi kung beoefenen Op Weg Naar Vo Vermelden Rosita Van Eijsdenen delen, naast de online training. Dus als je deze nog niet hebt, krijg meteen € 50,- korting door contact op te nemen.

Krachtbron training voor vrouwen, op 5 dinsdagavonden of/en start de online training meteen met € 50,- korting door mij te berichten.

Marion Groenendal is een zeer ervaren tao-trainer, Vallei-coach en Hypnotherapeut.

Lees meer over mij en Vallei

 

Of liever trainen met een gemengde groep? Op een maandelijkse vrijdagavond in Delft, deze avonden zijn ook los te volgen of ernaast.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes