Vrouwenkring Vermelden Rosita Van Eijsden

KRACHTBRON I – voor Vrouwen

De Krachtbron trainingen zijn voor vrouwen die, samen met een groep andere vrouwen, naast de online Vallei- cursus, de aanvullende oefeningen willen trainen, de innerlijke glimlach, de klanken willen beoefenen, en om een zacht en liefdevol contact met het innerlijk landschap te krijgen of te onderhouden.

Ook is er altijd een deelronde, hoe zit je erbij? Wat gaat er goed, wat minder? Dan trainen we om in I-kracht te komen en te blijven. Dat betekent dat we hoofd hart èn buik in contact krijgen en in evenwicht trainen. We trainen seksuele veiligheid en vreugde thuis en de aanvullende oefeningen met elkaar.

Èn vertragen, dat gaan we zeker trainen,  en voelbewustzijn creëren, en chi kung beoefenen Op Weg Naar Vo Vermelden Rosita Van Eijsdenen delen, naast de online training. Dus als je deze nog niet hebt, krijg meteen € 50,- korting door contact op te nemen.

Krachtbron training voor vrouwen, op 5 woensdagavonden of/en start de online training meteen met € 50,- korting door mij te berichten.

Marion Groenendal is een zeer ervaren tao-trainer, Vallei-coach en Hypnotherapeut.

Lees meer over mij en Vallei

De woensdagavonden zijn niet los te volgen en zijn alleen voor vrouwen die de online VO-training gevolgd hebben of hiermee starten. € 150,- voor alle 6 de avonden.

Je kunt elk moment starten met de Vallei-online training of bent er al mee bezig wellicht.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

Krachtbron voor Vrouwen

Voor Vallei-vrouwen die de online-training doen of gaan starten.

Beschikbaar Tickets: 23
Het Krachtbron voor Vrouwen ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.