Lifeflows Vrede

Organisator

Marion Groenendal
Telefoon
+31622291835
Email
[email protected]
Website
https://www.healingworkz.nl
REGISTREREN

Speakers

 • Marion Groenendal
  Marion Groenendal
  Quantum-coach®, Quantum-touch® leraar, Healing Tao-trainer, hypnotherapeut

  Marion is een zeer bevlogen trainer, coach en therapeut. Zij wil dat ieder die voor anderen zorgt of hen begeleidt zelf kennis heeft over vitaliteit. Met heldere en nuchtere technieken spreekt zij vitaliteit aan. Ze ontwikkelt zichzelf voortdurend hierin en laat zich ook graag aansteken door de ontwikkeling van anderen. Zo dat natuurlijke gezondheid aangesproken wordt, zo dat de natuur binnen ons zich openbaart met liefde en respect voor de aarde en al haar wezens.
  Ze is een fervent beoefenaar van de innerlijke glimlach en traint vitaliteit momenteel door zich als Vallei-coach te scholen.

 • Nicolaas de Jong
  Nicolaas de Jong
  Leraar, instrumentenbouwer, muzikant

  Nicolaas geeft opleidingen in innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Hij werkt met kunstzinnige methoden om jezelf innerlijk te ontdekken, vanuit de astrosofie, dat is toegepaste astrologie die je in klank en ritme je binnenwereld doet beleven. Hij bouwt zelf muziekinstrumenten, lieren, harpen

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: 18 mei 2020
 • Time: 20:00 - 21:00

Locatie

ONLINE
Waar u wilt!

More Info

Read More
QR Code

Recente reacties

  Datum

  18 mei 2020

  Tijd

  20:00 - 21:00

  Kosten

  Gratis

  GRATIS Innerlijke glimlach-meditatie met LIFE muziek ONLINE ZOOMsessie

  In deze tijd lijkt het extra belangrijk om je liefdevolle kracht in jezelf aan te wakkeren. Laat je meenemen door de innerlijke glimlachmeditatie naar de organen. Maak contact met je innerlijk landschap vanuit oeroude Taoïstische wijsheid, gecombineerd met de klanken die vanuit westers esoterische wijsheid zijn voortgekomen. Speciaal voor dit online gratis webinar zal de innerlijke glimlach muzikaal worden begeleid door Nicolaas de Jong, met de lier. De klanken van de lier zijn speciaal afgestemd op de organen.

  Je zult een liefdevol contact kunnen krijgen met je innerlijk landschap en de organen door deze meditatieve reis.

  We zullen ook een aantal heel milde Chi-kung opwarmingsoefeningen doen en er is na de les gelegenheid om  vragen te stellen en e.e.a. na te laten klinken.

  Marion is fervent beoefenaar van de Innerlijke glimlachmeditatie en de Helende Klanken. Haar tientallen jaren ervaring hiermee zal zeker doorklinken. Laat je inspireren op deze liefdevolle reis door je innerlijk landschap.

  Nicolaas bouwt en ontwikkelt zelf zijn unieke instrumenten. Hij heeft een methode ontwikkeld om een horoscoop in klank en ritme om te zetten. Hij zal specifieke klanken laten klinken tijdens deze bijeenkomst op een Lier. Hierdoor kun je nog dieper contact maken met je innerlijk landschap. Klik HIER om de instrumenten van Nicolaas te bekijken.

  Dit is een mooie kennismaking maar pas op, het kan verslavend werken!

   

  Handleiding voor ZOOM-deelname

   

  X