Lifeflows Training

Het innerlijk Landschap – het eerste vuur -taotraining

Module 1: het Innerlijk Landschap -het eerste vuur – taotraining

Bij taotraining (van Reinoud Eleveld) leer je – in 13 online lessen – onder meer:

🔸Goed bij je zelf te blijven, met een zachte innerlijke blik

🔸Simpele oefeningen met grootse resultaten

🔸Veilig reizen in je ‘innerlijk landschap’

🔸Balans tussen hart,  hoofd èn buik!

🔸Slaapschuld oplossen…

…en nog veel meer! Het geeft een basis voor innerlijke ontwikkeling en een kwalitatief en prettig leven, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Je maakt vanuit het contact met je eigen natuur vanzelf gezonde keuzes.

Hierdoor zul je je ook eigen grenzen (en die van anderen) kunnen voelen en daarnaar handelen. Je leert leven in een  natuurlijke ‘flow’. En dat door eenvoudige bewustzijns- en energie-oefeningen die je op je eigen tempo kunt doen.

Marion heeft meer dan 25 jaar ervaring in het trainen met Taoïstische trainingen en is nu als overdrachtspartner verbonden met  Taotraining. Ze is een fervent beoefenaar van vertraging. Daarom vindt ze het fijn om de basis steeds weer en ook met elkaar te herhalen.

We komen 4 keer online samen tijdens de 3 maanden online training en we delen wat we tegenkomen in de training die we gewoon zelf thuis doen. We zullen ook  chi kung oefeningen doen of een meditatie. Je kunt je vragen stellen aan Marion en elkaar. Als je er een keer niet bij bent is het ook prima.

Je ontvangt de training dan uiterlijk een week voor aanvang, zodat je even de tijd hebt om zelf de eerste lessen te lezen. Prima als je later in wilt stappen ook. Dus èn de online module èn een aantal samenkomsten èn korting.

Tijdens de online avonden deel je waar je de aandacht die periode voor jezelf op wilt richten. Bijvoorbeeld op de ‘zachte ogen’, de 3 obstakels’ of het ‘oplossen van de slaapschuld’. Te veel om op te noemen.
We richten ons licht op een deel van de training en motiveren elkaar om alles op het eigen tempo te doorlopen.

Data 4 dinsdagavonden van 20:00 – 21:30 uur:

🔸28 februari 2023 / 14 maart 2023 / 11 april 2023 / 09 mei 2023

We starten dan met een kleinere groep tegelijk.

De training kost normaal € 297,- (en is dit dubbel en dwars waard). Echter, je krijgt bij mij echter ook nog € 50,- extra korting! Eenmalig inclusief de 4 online samenkomsten of een persoonlijke individuele coachsessie.

🔸Dus voor € 247,- (i.p.v € 297,-) de hele eerste module van Taotraining (met Reinoud Eleveld als leraar)

🔸13 lessen video, audio en leesmateriaal  

🔸inclusief 4 online live samenkomsten  in een kleinere groep òf 1 individuele coachsessie met Marion Groenendal, Vallei-coach, Taoïstisch trainer, hypnotherapeut, Quantum Touch® trainer.

Heb je nog even geduld  dan krijg je bij mij dus voor € 247,-  eenmalig 4 online samenkomsten naast de originele Taotraining module I. Je krijgt de training dan ongeveer een week voordat we samen beginnen en je kunt alvast lezen vanaf dat moment. De eerste lessen bestaan uit een video van Reinoud Eleveld en heldere zeer leerzame en boeiende theorie, die je rustig kunt bekijken. Ze worden vergezeld door motiverende mails door Taotraining, die echt fijn zijn om te lezen. Daarna starten de oefeningen en samenkomsten op 28 februari met ons kleinere groepje waarbij Marion haar zeer lange Taoïstische training met je deelt aan de hand van de online modules. Wij trainen aan de hand van de modules.

Let op: de inschrijving voor deze module sluit op 7 september.  Kijk verder in de agenda hiervoor

Het evenement is afgelopen.

The Samen Taotrainen module 1 ticket sales has ended!