Lifeflows Training

Het innerlijk Landschap – het eerste vuur -taotraining

Module 1: het Innerlijk Landschap -het eerste vuur – Taotraining

Bij TAOTRAINING (van Reinoud Eleveld) leer je – in 13 online lessen – onder meer:

🔸Goed bij je zelf te blijven, met een zachte innerlijke blik

🔸Simpele oefeningen met grootse resultaten

🔸Veilig reizen in je ‘innerlijk landschap’

🔸Balans tussen hart,  hoofd èn buik!

🔸Slaapschuld oplossen…

…en nog veel meer! Het geeft een basis voor innerlijke ontwikkeling en een kwalitatief en prettig leven, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Je maakt vanuit het contact met je eigen natuur vanzelf gezonde keuzes.

Hierdoor zul je je ook eigen grenzen (en die van anderen) kunnen voelen en daarnaar handelen. Je leert leven in een  natuurlijke ‘flow’. En dat door eenvoudige bewustzijns- en energie-oefeningen die je op je eigen tempo kunt doen.

Marion heeft meer dan 25 jaar ervaring in het trainen met Taoïstische trainingen en is nu als overdrachtspartner verbonden met  Taotraining. Ze is een fervent beoefenaar van vertraging. Daarom vindt ze het fijn om de basis steeds weer en ook met elkaar te herhalen.

De (online) training van de eerste module ‘Het innerlijk landschap – het eerste vuur‘ kost normaal € 297,- (en is dit dubbel en dwars waard!). Echter, je krijgt bij mij ook nog € 50,- extra korting. De training van de eerste module bestrijkt 3 maanden.

In het bovengenoemde bedrag zijn ook 4 bijeenkomsten inbegrepen: er zullen 4 online bijeenkomsten worden gehouden en 4 live bijeenkomsten. Je kunt voor de online bijeenkomsten kiezen of voor de live bijeenkomsten of voor beide. Kies je voor beide, dan zijn vier bijeenkomsten gratis en betaal je € 15,-  per keer voor de overige 4 bijeenkomsten. De bijeenkomsten zullen in een kleinere groep worden gehouden.

Tijdens deze bijeenkomsten delen we wat we tegenkomen in de training, die we overigens zelf thuis doen. We zullen ook chi kung oefeningen doen of een meditatie. Je kunt je vragen stellen aan Marion en aan elkaar. Je deelt waar je die periode je aandacht voor jezelf op wilt richten. Bijvoorbeeld op ‘de zachte ogen’, ‘de 3 obstakels’ of ‘het oplossen van slaapschuld’. Te veel om op te noemen. We richten ons licht op een deel van de training en motiveren elkaar om alles op het eigen tempo te doen.

We starten de online bijeenkomsten op woensdagavond 27 september a.s. van 20.00 tot 21.30 uur. De data van de andere online bijeenkomsten zijn 18 oktober 2023, 15 november 2023 en 13 december 2023. Kun je een keer niet dan sluit je gewoon een andere keer aan. Ieder traint tenslotte in eigen tempo.
De live bijeenkomsten starten op vrijdagochtend 6 oktober a.s. van 10.00 tot 12.00 uur en zullen elke eerste vrijdag van de maand gehouden worden.
Je hebt dan al een goede beleving met de innerlijke glimlach meditatie en je raakt een beetje wegwijs in de, overigens zeer toegankelijke, training

Data 4 woensdagavonden van 20:00 – 21:30 uur:

🔸  27 september 2023 / 18 oktober 2023 / 15 november 2023 / 13 december / en kun je een keer niet? Dan sluit je gewoon een andere keer aan. Ieder traint tenslotte in eigen tempo.

🔸 èn / of live iedere eerste vrijdagochtend van de maand vanaf 6 oktober 2023.

We starten met een kleinere groep tegelijk.

De training kost normaal € 297,- (en is dit dubbel en dwars waard). Echter, je krijgt bij mij echter ook nog € 50,- extra korting! Eenmalig inclusief de 4 online of live bijeenkomsten.

🔸Dus voor € 247,- (i.p.v € 297,-) de hele eerste module van Taotraining (met Reinoud Eleveld als leraar)

🔸13 lessen video, audio en leesmateriaal  

🔸inclusief 4 online live samenkomsten  in een kleinere groep òf 1 individuele coachsessie met Marion Groenendal, Vallei-coach, Taoïstisch trainer, hypnotherapeut, Quantum Touch® trainer.

De eerste lessen bestaan uit een video van Reinoud Eleveld en heldere zeer leerzame en boeiende theorie, die je rustig kunt bekijken. Ze worden vergezeld door motiverende mails door Taotraining, die echt fijn zijn om te lezen.  Wij trainen aan de hand van de modules, waarbij Marion haar jarenlange beoefening deelt door middel van geleide meditaties.  De training doe je op eigen tempo, zonder wilskracht!

Je ontvangt de online training op  11 september 2023.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

The Samen Taotrainen module 1 ticket sales has ended!