Lifeflows Training

Healing Tao III, Innerlijke structuur – Kleine Hemelse Kringloop – Boommeditatie

Ook al beoefen je al meer dan 20 jaar de Healing Tao (zoals ik), de Glimlach blijft de meest essentiële beoefening en het blijft heilzaam om deze te herhalen en met elkaar te beoefenen. De klanken die klinken vanuit de organen blijven je ontgiften en in balans brengen.

De Kleine Hemelse Kringloop bestaat uit specifieke punten die lijken op chakra’s. De punten zijn echter meer gedifferentieerd het ene punt is meer yin / vrouwelijk en het andere meer yang / mannelijk. De kennis gaat overigens zeer goed samen met Chakra-kennis en zal deze zeker aanvullen. Marion werkt ook met affirmaties en punten van de kringloop.

Ook ga de seksuele energie in de Kringloop brengen. Dat betekent dat je deze kracht kunt gaan gebruiken voor heling. Je verfijnt de ruwe seksuele energie en er kan plaats voor heling komen. Ook leer je weer te putten uit een oneindig potentieel en verbindt je jezelf steeds meer met je oorspronkelijke natuur, de natuur in jou.

Je maakt kennis met de boommeditatie en leert zacht en ontspannen in structuur te staan, dit gecombineerd met de innerlijke glimlach en de kleine hemelse kringloop.

Vereiste voorkennis: de Innerlijke Glimlach-meditatie & de helende klanken, Centering en aarding.

De training start in april 2021. In de tussentijd kun je al meedoen met de basistraining of kom naar een van de proeflessen om kennis te maken. Het is altijd fijn en zeker zinvol om te herhalen.

 

 

Het evenement is afgelopen.

Urenschema

Day 1

20:00 - 22:00
Inloop vanaf 19:30 uur