Lifeflows Training

Organisator

Marion Groenendal
Telefoon
+31622291835
Email
[email protected]
Website
https://www.healingworkz.nl
Centrum Sensibel

Speakers

 • Marion Groenendal
  Marion Groenendal
  Quantum-coach®, Quantum-touch® leraar, Healing Tao-trainer, hypnotherapeut

  Marion is een zeer bevlogen trainer, coach en therapeut. Zij wil dat ieder die voor anderen zorgt of hen begeleidt zelf kennis heeft over vitaliteit. Met heldere en nuchtere technieken spreekt zij vitaliteit aan. Ze ontwikkelt zichzelf voortdurend hierin en laat zich ook graag aansteken door de ontwikkeling van anderen. Zo dat natuurlijke gezondheid aangesproken wordt, zo dat de natuur binnen ons zich openbaart met liefde en respect voor de aarde en al haar wezens.
  Ze is een fervent beoefenaar van de innerlijke glimlach en traint vitaliteit momenteel door zich als Vallei-coach te scholen.

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: 05 apr 2021 - 14 jun 2021
 • Time: 20:00 - 22:00

Locatie

Sensibel
Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel, Nederland
Categorie

More Info

Centrum Sensibel
QR Code

Recente reacties

  Datum

  05 apr 2021 - 14 jun 2021

  Tijd

  Inloop om 19:30 uur
  20:00 - 22:00

  Kosten

  €108

  Healing Tao III, Innerlijke structuur – Kleine Hemelse Kringloop – Boommeditatie

  Ook al beoefen je al meer dan 20 jaar de Healing Tao (zoals ik), de Glimlach blijft de meest essentiële beoefening en het blijft heilzaam om deze te herhalen en met elkaar te beoefenen. De klanken die klinken vanuit de organen blijven je ontgiften en in balans brengen.

  De Kleine Hemelse Kringloop bestaat uit specifieke punten die lijken op chakra’s. De punten zijn echter meer gedifferentieerd het ene punt is meer yin / vrouwelijk en het andere meer yang / mannelijk. De kennis gaat overigens zeer goed samen met Chakra-kennis en zal deze zeker aanvullen. Marion werkt ook met affirmaties en punten van de kringloop.

  Ook ga de seksuele energie in de Kringloop brengen. Dat betekent dat je deze kracht kunt gaan gebruiken voor heling. Je verfijnt de ruwe seksuele energie en er kan plaats voor heling komen. Ook leer je weer te putten uit een oneindig potentieel en verbindt je jezelf steeds meer met je oorspronkelijke natuur, de natuur in jou.

  Je maakt kennis met de boommeditatie en leert zacht en ontspannen in structuur te staan, dit gecombineerd met de innerlijke glimlach en de kleine hemelse kringloop.

  Vereiste voorkennis: de Innerlijke Glimlach-meditatie & de helende klanken, Centering en aarding.

  De training start in april 2021. In de tussentijd kun je al meedoen met de basistraining of kom naar een van de proeflessen om kennis te maken. Het is altijd fijn en zeker zinvol om te herhalen.

   

   

  X

  Urenschema

  Day 1

  20:00 - 22:00
  Inloop vanaf 19:30 uur