Lifeflows Training

Organisator

Marion Groenendal
Telefoon
+31622291835
Email
[email protected]
Website
https://www.healingworkz.nl
REGISTREREN

Speakers

 • Marion Groenendal
  Marion Groenendal
  Quantum-coach®, Quantum-touch® leraar, Healing Tao-trainer, hypnotherapeut

  Marion is een zeer bevlogen trainer, coach en therapeut. Zij wil dat ieder die voor anderen zorgt of hen begeleidt zelf kennis heeft over vitaliteit. Met heldere en nuchtere technieken spreekt zij vitaliteit aan. Ze ontwikkelt zichzelf voortdurend hierin en laat zich ook graag aansteken door de ontwikkeling van anderen. Zo dat natuurlijke gezondheid aangesproken wordt, zo dat de natuur binnen ons zich openbaart met liefde en respect voor de aarde en al haar wezens.
  Ze is een fervent beoefenaar van de innerlijke glimlach en traint vitaliteit momenteel door zich als Vallei-coach te scholen.

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: 24 apr 2021 - 25 apr 2021
 • Time: 10:00 - 17:00

Locatie

Jaspisschool
Aart van der Leeuwlaan 12, 2624 LD Delft
Categorie

More Info

Read More
QR Code

Recente reacties

  Datum

  24 apr 2021 - 25 apr 2021

  Tijd

  10:00 - 17:00

  Kosten

  €120

  Healing Tao I, Innerlijke glimlach & helende klanken

  In deze training beoefenen we de innerlijke glimlachmeditatie & helende klanken voor de organen. Daarbij doen we milde Qi kung oefeningen, energie-oefeningen, die het contact versterken en een helende werking hebben.

  Laat je zon via het hart in het innerlijk landschap schijnen. Hiemee beoefenen we oordeelloosheid en onvoorwaardelijke liefde in onszelf.

  De organen worden in de natuurlijke harmonie geactiveerd. Dit doen we door de beoefening van de helende klanken, die we vooral innerlijk in de organen, laten klinken. Hierdoor worden deze ontkrampt en ontgift. Het gevolg is dat we hierdoor in de natuurlijke flow belanden. Je krijgt contact met je organen en leert de verschillende kwaliteiten ervan te activeren

  Een training om liefdevol het innerlijk landschap te laten klinken om natuurlijke harmonie te verkrijgen. Zacht, praktisch en zeer werkzaam.

  Je leert en/of beoefent hier de Innerlijke glimlachmeditatie. Het hart, als innerlijke zon, is de basis van de glimlach, zoals de Zon, die onvoorwaardelijk schijnt, wat je ook doet of laat.

  Alle organen krijgen aandacht. De innerlijke glimlach wordt in deze dagen stevig ingezet, waardoor het eenvoudiger door te zetten is.

  Hierdoor krijg je steeds meer een liefdevolle verbinding met je zelf. Je leert de verschillende kwaliteiten van de afzonderlijke organen. En daarbij is een belangrijk onderdeel het ‘ontgiften’, waardoor natuurlijke harmonie (weer) de ruimte heeft. De organen raken veelal verkrampt door negatieve emoties, junkfood of een gestressed leven. Door in de organen zachte (vooral innerlijke) klanken te maken ontstress je deze en kan de natuurlijke gezondheid weer ruimte krijgen.

  We maken contact met de organen door Chi Kung (ook wel Qi kung), dat zijn milde bewegingen, ook strekkingen, waardoor levenskracht weer toegang krijgt, dan wel geactiveerd wordt, en verbindingen hersteld worden. Dit, na de innerlijke glimlach die ons helpt om onvoorwaardelijk liefdevol aanwezig te zijn, met waar we zijn, hier en nu, op elk moment.

  Ook al beoefen je al meer dan 20 jaar de Healing Tao (zoals ik), de Glimlach blijft de meest essentiële beoefening en het blijft heilzaam om deze te herhalen en met elkaar te beoefenen. De klanken die klinken vanuit de organen blijven je ontgiften en in balans brengen.

  Deze training is voor mannen en vrouwen die meer contact willen met hun gevoel, het lijf en ook zeer geschikt als aanvulling op de Vallei-training.

  Vanwege de huidige maatregelen een heel kleine groep live. Dat heeft zijn voordelen, dus wees er snel bij. Indien vol plannen we een nieuwe datum. Bij lockdown live online.

  X