Lifeflows Quantum Touch Circle

Organisator

Marion Groenendal
Telefoon
+31622291835
Email
[email protected]
Website
https://www.healingworkz.nl

Speakers

 • Cisca van der Straaten
  Cisca van der Straaten
  Quantum-Touch assistent, Cranio-sacraal therapeut, Beweegdocent, Wandelcoach

  Cisca is een zeer kundige docente. Ze is Cranio-sacraal therapeut, beweegdocent 55+ en wandelcoach. Cisca assisteert en beoefent de Quantum-Touch Level I trainingen en deelt hier haar enorme kennis met de deelnemers op die ter sprake komen. Haar enthousiasme en bevlogenheid en vooral liefde voor mensen en hun ontwikkeling zijn een genot om te beleven.

 • Marion Groenendal
  Marion Groenendal
  Quantum-coach®, Quantum-touch® leraar, Healing Tao-trainer, hypnotherapeut

  Marion is een zeer bevlogen trainer, coach en therapeut. Zij wil dat ieder die voor anderen zorgt of hen begeleidt zelf kennis heeft over vitaliteit. Met heldere en nuchtere technieken spreekt zij vitaliteit aan. Ze ontwikkelt zichzelf voortdurend hierin en laat zich ook graag aansteken door de ontwikkeling van anderen. Zo dat natuurlijke gezondheid aangesproken wordt, zo dat de natuur binnen ons zich openbaart met liefde en respect voor de aarde en al haar wezens.
  Ze is een fervent beoefenaar van de innerlijke glimlach en traint vitaliteit momenteel door zich als Vallei-coach te scholen.

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: 16 apr 2020
 • Time: 11:00 - 12:00

Locatie

ONLINE
Waar u wilt!

Next Event

QR Code

Recente reacties

  Datum

  16 apr 2020

  Tijd

  11:00 - 12:00

  Kosten

  GRATIS

  GRATIS WEBINAR versterk je immuunsysteem dmv Quantum-Touch – ochtendZOOMsessie

  Wat heb je nodig om in balans te blijven of te komen in deze bijzondere tijden? Versterk je immuunsysteem, tijdens het webinar. Het is eenvoudig en je kunt het meteen en blijvend toepassen.

  Quantum-Touch Leert om je bewust te verbinden met natuurlijk helende en vitale kracht op elk moment.

  Binnen deze webinar maak je kennis met een belangrijke basistechniek vanuit de Quantum-touch. Het is voor iedereen te leren, ongeacht achtergrond of situatie. Volwassenen en kinderen. Professionals in de zorg, therapeuten, leraren, leerlingen, en echt alle anderen ook.

  Ieder zou basiskennis moeten hebben betreft het werken en onderhouden van de immuniteit. De meesten van ons zitten nu toch veel binnen. Hoe blijf je dan in balans? Hoe kun je balans creëren binnen deze situatie, waarin je je bevindt?

  Laat je verrassen door de ongekend eenvoudige mogelijkheden om je eigen, èn andermans (of – vrouws) kracht te versterken. Op afstand of nabij!

  Schrijf je snel in, want er zijn maar 98 plekken.

   

  X