Ferry van der Loos

Organisator

Marion Groenendal
Telefoon
+31622291835
Email
[email protected]
Website
https://www.healingworkz.nl

Speakers

 • Ferry van der Loos
 • Marion Groenendal
  Marion Groenendal
  Quantum-coach®, Quantum-touch® leraar, Healing Tao-trainer, hypnotherapeut

  Marion is een zeer bevlogen trainer, coach en therapeut. Zij wil dat ieder die voor anderen zorgt of hen begeleidt zelf kennis heeft over vitaliteit. Met heldere en nuchtere technieken spreekt zij vitaliteit aan. Ze ontwikkelt zichzelf voortdurend hierin en laat zich ook graag aansteken door de ontwikkeling van anderen. Zo dat natuurlijke gezondheid aangesproken wordt, zo dat de natuur binnen ons zich openbaart met liefde en respect voor de aarde en al haar wezens.
  Ze is een fervent beoefenaar van de innerlijke glimlach en traint vitaliteit momenteel door zich als Vallei-coach te scholen.

Local Time

 • Timezone: Europe/Amsterdam
 • Date: 22 feb 2020
 • Time: 17:30 - 22:15

Locatie

Lifeflows
Lekdijk 267, Nieuw-Lekkerland, Nederland

Next Event

QR Code

Recente reacties

  Datum

  22 feb 2020

  Tijd

  17:30 - 22:15

  Kosten

  € 50,- als Opsteller, € 15, als Representant

  Familie-opstellingen met Ferry van der Loos

  Kinderen identificeren zich met hun ouders; dat hebben hun ouders, en hun voorouders, ook gedaan, en zo kunnen er verstoringen (verstrikkingen) ontstaan die generaties geleden ontstaan zijn en een lid uit de familie in het heden zielsmatig, dus onbewust met zich meedraagt.

  Hierdoor kunnen problemen ontstaan van allerlei aard: lichamelijke of psychische klachten, (ook schizofrenie en psychose), op gebied van werk, relaties, opvoeding, geld, levenshouding, ogenschijnlijk toevallige tegenslagen.

  Op al deze gebieden kunnen opstellingen dus werkzaam zijn.(overigens ook bij huisdieren, en soms ook bij ogenschijnlijk ongeneeslijke aandoeningen).

  Degene die een vraag inbrengt kiest uit de groep van aanwezigen een of meer “familieleden” (representanten) en door energetische overdracht ervaren die in de opstelling de gevoelens van het familielid voor wie ze staan. Hierdoor ontstaan er inzichten in negatief werkende patronen in het familie-systeem, die door de begeleider, zo mogelijk in harmonie worden gebracht. (vandaar ook de naam : systemisch werken in familie-opstellingen).

  Zodra de opstelling eindigt, verdwijnen de “overgenomen” emoties onmiddellijk.

  De uitwerking is vaak op korte termijn sterk voelbaar, maar soms wordt deze pas op langere termijn merkbaar. Opmerkelijk is dat daarbij vaak betrokken familie-leden die niet aanwezig waren ook verandering ondergaan.

  Je kan deelnemen aan een familie-opstelling om een vraag in te brengen, maar ook omdat je zo’n ervaring wel eens van nabij wilt meemaken. Je kunt er dan voor kiezen of je als “representant” beschikbaar bent of niet. Er is dus geen verplichting tot actieve deelname.

  Als representant of toeschouwer is de bijdrage € 15,-, voor een opstelling € 50,-. Ter plaatse voldoen graag.

  X